Vagyon-, és felelősségbiztosítások

Vállalkozóként a cég kiépítése, folyamatos termelése mellett hajlamosak vagyunk elfelejteni azt, hogy fontos az is, hogy a megszerzett vagyontárgyainkat, eszközeinket, ingó és ingatlan vagyonainkat kellő odafigyeléssel megvédjük.

Cégünk különösképpen ügyel arra, hogy Partnereinknek megfelelő szakmai tudás birtokában tehermentesíteni tudja biztosítási és pénzügyi ügyletek, kérdések, események alól.

Kérje szakmai segítségünket, itt!

Egy példán keresztül a gyakorlatban:
Partnerünknek kézi autómosó vállalkozása van az egyik budapesti üzletház mélygarázsában. A helybeni szolgáltatásán kívül mobil kijárással is tudja végezni tevékenységét, illetve cégek flottáit Hozom-viszem szolgáltatással szeretné mozgatni, amire nem volt megfelelő fedezete.
Kérése az volt, hogy javasoljunk és keressünk neki olyan felelősségbiztosítást, amely kiterjed a Hozom-Viszem szolgáltatásra is, annak érdekében, hogy nagyobb vállalatokkal is tudjon kötni megállapodást kézi autómosó szolgáltatására, illetve a mélygarázsban esetlegesen történő káresetekre is.
Partnerünknek olyan ajánlattal tudtunk segíteni, amely 9.000Ft-ba kerül havi szinten vállalkozásának, ez már önmagában nagyszerű, viszont 50millió Ft-ig kiterjed a biztosítási fedezete mindenféle káreseményre.

TOP