Private Banking

Bizonyára fontos Önnek is a jelenlegi befektetési környezetben, és hangulatban, hogy transzparens, konzervatív és biztonságos eszközökben helyezze el pénzét.
Befektetési szolgáltató Partnerünk másfél évtizede van jelen teljes mértékben függetlenül a Private Banking területén, ellenőrzött és piaci felügyeleti engedéllyel ellátva.

Ezt a fajta szolgáltatást, azoknak az Ügyfeleknek tudjuk ajánlani, akik hisznek a hosszú távú stratégiákban, konzervatív szemléletűek, és fontosabb számukra
vagyonuk biztonságba helyezése, mintsem az ígért hozamok nagysága.

Pár szóban Partnerünkről:
Pénzügyi Szolgáltató Partnerünk befektetési filozófiájának alapja a FÜGGETLENSÉG és OBJEKTÍVITÁS.

Felmerülő befektetési stratégiai kérdésekre és elképzelésekre autentikus, minden részletre kiterjedő válasz megadása és ennek végrehajtása a fő feladata.

Képzett szakemberek kezelik ügyfeleink vagyonát teljes transzparenciával ellátva a letétkezelés szabályainak megfelelően, negyedéves könyvvizsgálat mellett.

Partnerünk működési folyamata:
Ügyfeleink pénzügyi helyzete és célkitűzései alapján javaslatot tesz a rendelkezésre álló pénzügyi eszközök hazai és külföldi piacokon történő befektetésre vonatkozóan.
A pénzügyi igények mellett kiemelten kezeli ügyfeleink kockázatvállalási hajlandóságát is.

Jelentős tapasztalatokkal és kiváló referenciákkal rendelkező együttműködő partnerekkel közösen segít az adózással kapcsolatban felmerülő
kérdések szakszerű megoldásában és az örökösödési stratégia kialakításában.

Kérjen személyes találkozásra időpontot munkatársunktól és tegyen betekintést a Private Banking világába!

TOP